19-03-13

Cowboy Bjokkes

Na de ellende van gisternavond en een vrij slapeloze nacht, heb ik deze voormiddag, dinsdag 19 maart 2013, toch mijn loopschoenen aangetrokken voor een intensieve duurloop. Het getreiter richting onze club is al enkele maanden bezig en na drie feiten was dit voor mij de druppel, heb harde acties ondernomen en de koppen zullen snel rollen Knipogen.

lucky_luke.jpg

Al enkele maanden wordt onze club gevisseerd en gekoeieneerd langs alle kanten. De goede werking en vooral het plezier binnen de club wekt enige jaloezie op. De mensen hierachter proberen zoveel mogelijk te weten te komen over de trainingen en dergelijke, om ze dan vervolgens te gebruiken tegen ons. Jongens, we zijn bezig met lopen als hobby, puur amateurisme. Je steekt er bovendien meer geld in dan dat je ermee kan verdienen! Maar de sociale kant van de mensen tegenwoordig is laag...heb het al vermeld...de opkomende technologie is in mijn ogen een grote oorzaak! Geen face to face-gesprekken meer maar chat! Omdat ik na drie van deze feiten het echt beu was , heb ik maatregelen ondernomen. Ik ben deze ochtend met al de gegevens die ik had, want de zogezegde Marleen Renders is op ICT-gebied een dombo, naar de politie getrokken. Ik heb dan ook maar meteen al de feiten opgenoemd omdat de personen hierachter waarschijnlijk steeds dezelfde zijn. Mensen uit uw eigen omgeving straf hé Knipogen. Verder is de man van Marleen Renders op de hoogte gebracht en deze was razend, ook hij legt klacht neer! In ieder geval hoop ik dat het negatievisme tegen onze ploeg ophoudt en dat iedereen zijn hobby kan beoefenen zoals hij/zij dat wil. Als mensen al uw vrije tijd willen afnemen vind ik dat erg...nogmaals het is een hobby eh dus waarom? Ik hoop dat de mensen gestrafd worden en we eindelijk zonder maanden van tegenkantingen kunnen voortgaan met de club. Trouwens, onze club lijdt hiet niet onder hoor...sterker nog...onze band wordt hechter, we trainen harder en worden enkel maar beter haha Tong uitsteken. Ik trok dus deze ochtend gewapend met "mes en revolver" op pad. Ik besloot de TOITOI-route af te werken voor mijn intensieve duurloop. Ik voelde mij een echte cowboy maar dan zonder paard Tong uitsteken. Na enkele kilometers kwam ik de coach , Liesbeth en Dominique al tegen...hun training zat er al op. Het was trouwens grijs en regenachtig, bah!  In de Luiksedreef hoorde ik plots een fel gekreun...een koppel dat?! Nee plots zag ik een groene buschauffeur op me afstormen Tong uitsteken. Clubmakker Gerry was een intervaltraining aan het afwerken en maakte expres een kreunend geluid bij mijn doortocht, foei Tong uitsteken! Na enkele inloopkilometers volgde er een lange gezapige versnelling, hierbij wordt er gelopen op een bepaalde hartslag...met twee vingers in de neus en alweer een verbetering tov de vorige weken! Na de nodige recup volgde er een kortere intensieve versnelling...opnieuw op een bepaalde hartslag. Alweer met twee vingers in de neus en een satus quo tov vorige weken. Tijdens deze laatste versnelling kreeg ik zeer veel hemelwater over me heen Tong uitsteken. Daarna nog wat uitgelopen en de training zat erop. Een goed gevoel en alweer een lichte verbtering, daar doen we het voor. Ik heb mij geamusseerd tijdens de training Knipogen.

tvtennis.jpg

Een intensieve duurloop goed voor 14km in 1h16' en een gemiddelde hartslag van 141. Goede training! Verder heb ik besloten dat dit het laatste blogbericht was. Na een drietal maand van schrijven over mijn loopavonturen houdt het hier op. Ik deed het lopen en schrijven voor het plezier en als ontspanning. Maar aangezien de omstandigheden is het beter dat ik ermee stop. Lopen blijft ontspanning en schrijven zal ik ook blijven doen...moet trouwens flink doorwerken aan mijn boek!!! Ik steek nog enkel werk in het schrijven van wedstrijdverslagen voor de club die je kan volgen op www.woestijnroutelopers.skynetblogs.be . Jammer dat een stelletje idioten beslissen over uw eigen leven...hierbij het einde van mijn blog Knipogen.

6a00d8341d4dc653ef010536a7be88970b-500wi.jpg

Commentaren

jammer dat je stopt met je blog Bjorn!! misschien later nog eens opstarten he. heb er met plezier in gelezen. ciao

Gepost door: robin | 19-03-13

Reageren op dit commentaar

Bedankt Robin!!

Gepost door: Björn | 20-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.