17-03-13

Het experiment

Vandaag, zondag 17 maart 2013, begon de dag toch al met een streepje zonneschijn. Na de wedstrijd van gisteren besloot ik vandaag met de rest van de club een herstel/duurloopje af te haspelen Tong uitsteken. Normaal loop ik nooit de dag na een wedstrijd, maar ik vind dat experimenteren op het gepaste moment wel eens kan Knipogen. Stilstaan is achteruit gaan!

Herstelduurloop WRL.JPG

Mooi loopweer deze ochtend en dus tekende bijna de ganse club present voor de zondagtraining. Enkel Robert en Jan waren afwezig want zij lopen vandaag een halve marathon in Nederland, succes boys!! Ook onze vaste gastloper op zondag Bart Deswert was van de partij! We besloten de TGV-route af te werken tegen een rustig tempo. Er werd veel gebabbeld en gelachen en dus vloog de tijd alweer Onbeslist. Na een zestal kilometer draaiden we terug want we hadden nog enkelen pas herstelenden van een ziekte of operatie bij ons. Samen uit, samen thuis Lachen! De revaliderenden deden het goed en kwamen zelfs op kop lopen...leuk om te zien! Opmerkelijk is het wederoptreden van de blanke Keniaan...chapeau! Op onze terug weg hebben we het gezelschap van Bob Mesens gekregen, die al twintig kilometer in de benen had. Bobke is goed bezig Tong uitsteken! Terug aan de sporthal had iedereen zeker een tiental kilometer in de benen, de revaliderend hun training was meer dan geslaagd en konden thuis verder van hun zondag genieten. Liesbeth, Bart, Gerry, ik en coach Albert besloten om de Flitsrun er nog bij aan te rijgen. Toen we voor de tweede keer bij me thuis kwamen stapte ik af en moesten de andere nog een 700 meter/1 kilometer lopen. De benen waren volledig hersteld van gisteren en voelden vandaag goed aan...zou opnieuw een wedstrijd kunnen gelopen hebben haha Tong uitsteken.

tumblr_m878fp6uTU1qzx0km.jpg

Een rustige herstel/duurloop goed voor 14,63km in 1h27' en een gemiddelde hartslag van 126. Prachtige training en moet zeggen, het experiment is meer dan geslaagd! Deze namiddag wat genieten van Milaan-San Remo en waarschijnlijk komt daar een powernap bij te pas Tong uitsteken. Na een mooie week vol loopplezier heb ik morgen wel een rustdag verdiend zeker?! 

De commentaren zijn gesloten.