27-02-13

Thrift shop

Na de aangename loopdag gisteren was het deze voormiddag, woensdag 27 februari 2013, een grijze kille dag. Het was minder aangenaam dan gisteren, waarschijnlijk door het kil briesje. Vanaf volgende week zou het wat warmer en aangenamer worden...eerst zien , dan geloven Tong uitsteken. Vandaag dus een rustige herstel/duurloop in nog wat kouder weer.

Voorbeeld2.jpg

De benen zaten ook vandaag goed. Het opgelegde tempo van het schema werd nageleefd, al kon het wel sneller als ik dat wou Tong uitsteken. Toch is en blijft het belangrijk om op tijd en stond een rustig loopje er tussen de gooien...niet vergeten dat je dan de meeste calorieën verbrandt. Ik koos vandaag voor de Woestijnroute die er nog zeer winters bijligt...weinig groen en dor...zal de volgende weken wel verandering in komen zeker Lachen?! In iedereen geval heb ik door het rustige tempo kunnen genieten van de omgeving...al is het in het voorjaar en de zomer wel meer genieten met al dat groen dat nu ontbreekt. De winter en herfst hebben ook hun charmes uiteraard Tong uitsteken. Verder buiten de omgeving, zat het liedje "Thrift shop" de hele tijd in het kopje...tof liedje Knipogen. Verder heb ik weinig te melden want ben weinig mensen tegengekomen en de training verliep zoals het moest...zeer rustig!!

macklemore-thrift-shop-still_wide-7d4092008474938959d2a80d3216271a0a15e65c-s6-c10.jpg

Een rustige herstel/duurloop goed voor 10,4km in 1h02' en een gemiddelde hartslag van 133. Alles verliep zoals het moest en dan is geen/weinig nieuws, goed nieuws zeker Lachen?!  Morgen staat er een tempoloop op het programma...dan mag de handrem weer is afgezet worden...in beperkte maten dan toch Knipogen.

De commentaren zijn gesloten.