24-02-13

Sneeuwtrappers

Deze ochtend, zondag 24 februari 2013, stond ik op en zag ik een mooi wit tapijt Roepen! Niet mooi...ellende...hopelijk de laatste winterprik want ben de winter al lang beu. Maarja iedereen verlangt wel een beetje naar de lente en de zon hé Knipogen. Toch trok ik deze ochtend de loopschoenen aan voor een sneeuwtraining...alweer...misschien al de twintigste deze winter Onbeslist?!

image_1361703878964354.jpg

Na de intervaltraining van gisteren, stond er vandaag een rustige herstel/duurloop op het programma. Al is het door de sneeuw wel iets zwaarder lopen. We waren vandaag met wat minder, enkele clubleden moesten door omstandigheden verstek laten gaan vandaag. De andere leden hadden net zoals ik hun sneeuwtrappers aan, die de club een tijdje terug heeft aangekocht om door de sneeuw te lopen...wat een luxe Tong uitsteken. Voor de vader van Liesbeth en gastloper Bart was het wat meer ploeteren, maar de sneeuw lag niet vast en dus liep het sowieso vrij goed. De training verliep rustig en er werd veel gebabbeld. Tijdens de training bleef het goed sneeuwen...heel wat sportmanifestaties zullen worden afgelast vrees ik...jamer toch Wenkbrauw ophalen?! Het is wel eens leuk zo lopen in de sneeuw...maar ik ben het meer dan beu. Laat de lente beginnen aub Tong uitsteken. Als we een zomer krijgen zoals nu de winter geweest is...dan gaan we zweten hoor. De benen zaten goed en het tempo bleef rustig...moest me wel inhouden soms Tong uitsteken.

SW-tekening-transp.gif

Een rustige herstel/duurloop goed voor 15,6km in 1h31' en een gemiddelde hartslag van 133. Een toffe sneeuwtraining en de sneeuwtrappers hebben hun dienst meer dan bewezen...supermateriaal Tong uitsteken. Bedankt coach voor de toch steeds kleine details die het maken en ook bedankt Beterhulp...naast onze hofleverancier toch ook een beetje sponsor niet?! Deze namiddag kan ik hopelijk nog wat genieten van de sport op tv...laatste veldrit, Kuurne-Brussel-Kuurne???, crosscup in Dour,... In ieder geval is het voor mij morgen een rustdag, dinsdag een intensieve duurloop op het programma. 

De commentaren zijn gesloten.