20-02-13

Meet me halfway

Deze ochtend, woensdag 20 februari 2013, had het matig gevroren en de zon was goed gezind aanwezig. Na het ontbijt trok ik de loopschoenen aan voor een herstel/duurloop. Het is een vrij drukke trainingsweek en de nodige kilometers moeten dan ook gemaald worden hé Knipogen.

velduil.jpg

Het was aangenaam in het zonnetje al was de wind soms goed voelbaar en koud. De Woesntijnroute was vandaag de meest aangeraden route om het schema te voltooien.  De eerste kilometers liepen vrij stroef...stramme benen. Maar goed halfweg was dat gevoel weg en kwam ik aangenaam gezelschap tegen Tong uitsteken. Recht voor mijn neus zat een velduil te staren, een prachtig beest dat mijn dag toch wel goed maakte. Ik liep gewoon verder en meneer (of mevrouw) de uil bleef rustig zitten op zijn (haar) staak Lachen. De volgende kilometers liepen goed tot zeer goed. Ik kwam nauwelijks tot geen mensen tegen...ik denk dat ik het aantal lopers en wandelaars vandaag op één hand kon tellen. Het was nochtans aangenaam weer Knipogen

IMG_2423 knotwilg.JPG

Een rustige en korte herstel/duurloop van 10,4km in 59' en een gemiddelde hartslag van 138. Een aaangename wandel-en loopdag vandaag...de slimmeriken hebben hier van geprofiteerd Knipogen. De training verliep naar behoren en morgen staat er alweer een tempo/duurloop op het programma. 

De commentaren zijn gesloten.