19-02-13

Gekortwiekt

Deze ochtend, dinsdag 19 februari 2013, had ik een afspraak bij kapper Danny in Zichem. Ik heb mijn haren wat laten kortwieken...in de hoop dat de lente op komst is en ook omdat het wat te lang werd Tong uitsteken. Danny is in mijn ogen één van de beste kappers in de streek en is altijd bereid voor een goeie babbel Lachen. Ik kwam een kilo lichter thuis en trok meteen de loopschoenen aan want er stond een intensieve duurloop op het programma. 

15086965-cartoon-van-kapper-knippen-van-haar.jpg

Ik besloot met een kort coupke de TOITOI-route in tegengestelde richting te trotseren. Het was grijs, niet echt koud en niet echt warm. De zon kwam er niet door maar het was aangenaam loopweer vond ik Lachen. Na een tweetal kilometer kwam ik in de Luiksedreef Liesbeth, Dominique en coach Albert tegen, hun trainig zat er al zo goed als op.  Een snelle groet en de tocht richting VVV-toren kon worden voortgezet. Mijn benen zaten goed en het liep zeer soepel. Na een vijftal kilometer inlopen, volgde er een lange gezapige versnelling...ik had er geen moeite mee Tong uitsteken. Na een kilometer recup volgde er een kortere en iets intensievere versnelling die ook zonder moeite werd afgelegd. Tenslotte liep ik nog een drietal kilometer rustig uit. Ik kwam onderweg vrij weinig volk tegen en als ik iemand tegenkwam dan was dat eveneens een loper/jogger. Het gevoel tijdens de training was goed en de training werd volgens het schema van de coach afgewerkt Knipogen.

tempo.jpg

De intensieve duurloop was goed voor 12,5km in 1h07' en een gemiddelde hartslag van 142. Deze namiddag mij nog wat bezig houden met de jonge duifkes, die stilaan het luchtruim gaan verkennen. Tijdens hun exploitatie hou ik me warm met het snoeien van de Meidoornhaag Lachen. Morgen staat er een herstel/duurloop op het programma.

Commentaren

Training perfect afgewerkt Björn , grafiek van de hsl is ook heel goed en constant :-)

Gepost door: berre aerts | 19-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.