15-02-13

De tegengestelde richting

Vandaag, vrijdag 15 februari 2013, eens goed uitgeslapen en het heeft mij goed gedaan. Het weer was grijs maar warmer dan afgelopen weken en ik besloot dan toch maar mijn loopschoenen aan te trekken. Ik koos opnieuw voor de TOITOI-route van gisteren maar nu in tegengestelde richting en tegen ongeveer hetzelfe tempo.

image.jpg

De benen zaten goed deze ochtend en kon gemakkelijk een tempoloop of interval forceren. Toch besloot ik het kalm te houden net zoals gisteren. Een rustige duurloop en genieten van de omgeving, kortom ontspannen. Het was grijs en mistig maar warmer dan de voorbije weken en dat deed wel deugd. De lentesfeer komt al wat korter op deze momenten. Het was zéér rustig en ik kwam zo goed als niemand tegen...ja één prachtig marsvrouwtje Stoer enja Robert ik heb dubbel gechecked Tong uitsteken. De concentratie was op dat ogenblik eventjes weg (door de schoonheid van de jogster) maar toen ik ze dan toch met "moeite" kon voorbijsteken, kon ik me terug concentreren op de training Lachen. Met "moeite" omdat ernaast lopen toch wat leuker leek Lachen. De benen zaten superieur en dus moest ik me serieus intoomen, ik wou het echt nog rustig houden Knipogen. Tot mijn grote verbazing waren veel boswegjes en de Luiksedreef nog één en al ijs/sneeuw...het had er geen centimeter gedooid Onbeslist. Al zal dit hopelijk deze namiddag, door de positieve temperatuur van 5°C, wel het geval zijn. Een vrij rustige en ontspannende loop met de nodige heuveltjes, nu op het einde van de training ipv in het begin...prachtige afdaling trouwens in de voorlaatste kilometer Tong uitsteken. Ik heb me kalm kunnen houden en de nodige kilometers gemaald.

FemaleAlien.JPG

De rustige duurloop was goed voor 12km in 1h08' en een gemiddelde hartslag van 134. De twee trainingen van gisteren en vandaag waren dus identiek...ook al waren ze in tegengestelde richting. Geen spoor meer van ziekte en buskruit in de benen...meer moet dat niet zijn Knipogen. Deze avond nog eens een kaartje gaan leggen in Zichem...want het seizoen zit er bijna op. Morgenavond voor de tweede keer ook eens een kaartje gaan leggen voor het criterium van de hondenschool, de voorlaatste keer en vorige week geen prijs dus moet er nu gegoocheld worden Knipogen.

De commentaren zijn gesloten.