14-02-13

TNT

Na een viertal dagen ziekte kon ik eindelijk vandaag terug de loopschoenen aantrekken. Sinds eergisteren ben ik genezen en was de ochtendpols terug normaal, toch heb ik twee dagen extra gerust voor de zekerheid. Deze ochtend, donderdag 14 februari 2013, was de ochtendpols top en dus was het moment aangekomen om terug beginnen te trainen. Het had -6°C gevroren en toen ik rond tien uur de TOITOI-route ging aanvallen, was het rond het vriespunt met een koude harde wind.

acdctodaydec4.jpg

Toen deze ochtend de polsslag nog lager was dan voor mijn ziekte wist ik zeker dat ik genezen was. De geplande training van vandaag kon dan ook zonder moeite doorgaan. Het werd een rustige duurloop want zo net na een ziekte al gek doen, is met de haren trekken eh Lachen. De eerste kilometers liepen vlot en ik moest het tempo onderdrukken om niet "té zot" te doen. Ik voelde wel dat ik een dag of vier niet gelopen had en dat gevoel ging na een vijftal kilometer weg. Toen voelde ik dat de benen meer dan oké waren en dat de conditie niet gekrompen is. Het liep gesmeerd en ik voelde de spiermassa in mijn benen als nooit te voren...TNT weet je wel Tong uitsteken. En als dat aangestoken wordt en dreigt te ontploffen, vallen er gewonden haha Lachen. De terugweg van de TOITOI-route was wat zwaarder door de koude wind op kop, maar desalniettemin was het aangenaam lopen. Ik had dit de vorige dagen echt gemist en gisteren dacht ik echt te gaan lopen...heb me kunnen inhouden en ipv te gaan lopen, heb ik nog een paar loopschoenen gekocht. Mizuno's...ze zaten verdomd goed en ik kan ze nu rustig inlopen en afwisselen met de andere twee paar...nog twee maand en dan is het eerste van de twee paar weeral versleten Afgesloten. Het nadeel als je veel loopt, is dat je schoenen snel verslijten hé...best een dure grap Knipogen. Onder het motto, "elke hobby kost geld", nemen we dat er graag bij. Geen problemen ondervonden tijdens de eerste training na de ziekte en ik was vrij snel genezen tov andere...nog vrij positief niet waar?! Bij mijn thuiskomst begon het lichtjes te hagelen.

Voorjaar3.jpg

Een rustige duurloop van 12km in 1h08' en een gemiddelde hartslag van 133. De ziekte heeft op het eerste zicht geen stukken gemaakt en dus valt het al bij al nog mee. De volgende weken goed trainen en gezond blijven is dus de boodschap. Het zomerseizoen komt steeds korter en ik heb er zin in...jullie ook?

Commentaren

We hebben er allemaal zin in bjokke , maar de weg zal nog lang zijn voor mij haha .

Gepost door: gunter | 14-02-13

Reageren op dit commentaar

Maar je komt er wel Gunter...het nodige geduld wordt steeds beloond!

Gepost door: Björn | 14-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.