07-02-13

Griep²

Eerder deze week werd mama getroffen met de griep en sinds gisteren is ook papa geveld Wenkbrauw ophalen. De dokter zei dat het kort bij een longonsteking was en heeft hem meteen een spuit gegeven...morgen komt hij terug ééntje inplanten. Door het roken gaat een bronchitis bij hem snel over in een longontsteking. Hopelijk zijn ze snel beter en word ik niet geveld. Dat is dodelijk voor mijn conditie Afgesloten. Hopelijk was ik één van de eerste griepslachtoffers eind november...3 dagen in het bed gestoken met koorts...en ben ik er nu resistent tegen. Het gevoel zat vandaag, donderdag 7 februari 2013, zeer goed en heb deze ochtend de duiven gesoigneerd, aangezien papa zombie "speelt". Ik besloot dan maar om na de middag een rustige lange duurloop te ondernemen.

duif_vliegt_tekening.jpg

Deze voormiddag was het vrij mooi weer met brede opklaringen. Toen ik op de middag naar huis ging en de duiven verzorgd waren, begon het fel te hagelen en onweren...het werd zo donker dat we het licht in huis moesten aansteken Verrast. Een uurtje na het middageten besloot ik om op mijn gemakje een lange duurloop te ondernemen. Ik rijgde de TOITOI- en woestijnroute aan elkaar. Dit alles langs de legale boswegjes wel te verstaan Knipogen. Daarom dat het laatste stuk van de Woestijnroute langs de achterkant van de Abdij liep en dan via de Weefberg een ommetje gemaakt heb richting huiswaarts. De eerste kilomters van de training liepen wat stroef...zware benen. Na vijf kilometer liep het soepelder en zelfs vlot...al hield ik het tempo zeer laag en kon ik van de omgeving genieten Lachen. Sommige boswegen lagen er zeer modderig bij...soms moest ik zelfs bijna door plassen zwemen. Vooral de weg achter de abdij was meer een rivier dan een bosweg Onbeslist. De kousen waren dan ook kleddernat bij thuiskomst. Het eerste uur van de training was droog en zonnig...aangenaam lopen! De laatste 40 minuten waren nat met de nodige regen, sneeuw en hagel Onbeslist.  Al bij al een leuke training op mijn eentje en de benen voelden soepel aan...ook tijdens de steile beklimming van de Weefberg Tong uitsteken.

winterse-buien-57998.jpg

De rustige duurloop was goed voor 18,1km in 1h48' en een gemiddelde hartslag van 133. De benen zaten na de training heel goed en als ik gespaard blijf van ziekte en blessures, zal alles naar wens verlopen Knipogen. Morgen een rustdag waarbij ik me beperk tot het verzorgen van de gevleugelde vrienden. Zaterdag staat de tweede intervalsessie van het jaar 2013 op het programma.

Commentaren

Tip tegen natte voeten !! plastiek zakje over de sokken en zo de pantoffels in ;-)

Gepost door: berre | 07-02-13

Reageren op dit commentaar

Merci voor den tip coach :)!

Gepost door: Björn | 07-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.