24-12-12

Zalig kerstfeest!

Vandaag, maandag 24 december 2012, stond er een kortere duurloop op het programma. Het is voor mij al de zesde dag op rij dat ik sport...vijf looptrainingen en één MTB-training...in totaal goed voor 95km. Het was droog en vrij zacht en de enige beloopbare weg is op dit moment de TGV-route.

grote-plas-water.jpg

Deze ochtend waren de Woestijnroutelopers Liesbeth, Dominique, Jan, Robert, ikzelf en de coach weer van de partij. Er was nog net tijd om in de voormiddag te lopen zodat we in de namiddag de kalkoen kunnen opvullen...waarschijnlijk is er één van deze dagen weer de aflevering van Mr. Bean viert kertmis op tv Lachen. Dat was dan ook het beeld wat bij mij opkwam toen ik moest denken aan een kalkoen opvullen Tong uitsteken. De beenjtes gingen goed rond en de mouwen werden al snel terug opgestroopt...tot aan het nieuwe jaar zal het zo zacht en nat blijven Onbeslist. Er werd weer goed gelachen en Robert was weer in zijn sas haha. Ik moest me daarentegen weer flink inhouden...al had ik soms zin de frustraties van mezelf eraf te lopen Lachen. Het zit me de laatste dagen niet mee: faalangst, mentaal dipje en een relatie die minder draait maken het me niet makelijk en zorgen ervoor dat ik met mezelf geen blijf weet. Ik heb enorme nood aan ontspanning en mijn gedachten wat verzetten. De duurloop van deze ochtend deed dan ook deugd.

kerstmis-met-je-hond.jpg

De training van vandaag was goed voor 12km in 1h10' en een gemiddelde hartslag van 131, eigenlijk een goed herstelloopje om de vorige dagen te verwerken Knipogen. Morgen en overmorgen rustdag en misschien eens naar de WB-manche veldrijden in Heusdenzolder gaan kijken woensdag. Donderdagavond opnieuw de loopschoenen aan voor een fartlektraining. Mijn kerstmis mag dan niet de beste ooit worden...toch wen ik iedereen graag een Zalig kerstfeest toe!!!

De commentaren zijn gesloten.