23-12-12

Gagnam style

Vandaag, zondag 23 december 2012, stond er een lange trage duurloop op het programma. De hemelsluizen hebben 24h lang opengestaan en op sommige plaatsen kon je echt wel zwemmen. Daarom kozen we voor de TGV-route. Het was zwaarbewolkt bij een strakke warme wind...bij een temperatuur van 13°C zitten we eerder in de herfst dan de winter, wat voor het nodige zweet zorgde. Ik probeerde zoveel mogelijk op het onverharde te lopen want dat is het beste voor mijn onderdelen hé Lachen! Door de modder en plassen moest ik soms toch eens Gagnam stylen Tong uitsteken.

psy-gangnam-style-dance.jpg

Voor de training van vandaag tekende de Woestijnroutelopers Jan, Liesbeth, Ann, Robert , ikzelf, coach Albert en de revaliderende Gunther present. We werden vergezeld door gastloper Bart. Gunther en de coach gingen met de fiets mee. Gunther hield de jonge veulens in bedwang en Albert ontfermde zich over de oude knollen Tong uitsteken. Het was warm en ik liep als enige in korte broek...de andere hadden snel spijt denk ik Lachen. Al snel werden de mouwtjes omhoog gestroopt en hier en daar kleurde de wangetjes wat rood Lachen. Na een koudere periode is het wel even wennen aan dat warmere weer hé. Het was weer tof trainen en de mondjes stonden niet stil. Het tempo bleef constant en de coach keek tevreden toe. Onderweg nog even een kort inhaalspurtje getrokken na het lezen van een bordje...goed voor een maximumsnelheid van 18,4km/h...sorry coach was sterker dan mezelf Schamen. Het was aangenaam lopen en het bleef droog, oef! We kwamen ook heel veel lopers tegen van verschillende atletiekclubs! De conditie is in stijgende lijn en ben benieuwd wat er mogelijk is in Leuven volgende week zondag waar ik start op de 4km. Ik zal het jaar dus beëindigen met een wedstrijd...2012 was goed voor 41 wedstrijden! De tijd van 15'38" vorig jaar zal geen probleem zijn, misschien zelfs een minuutje er afpitsen Onbeslist?!

natuurpunt.jpg

De training was goed voor 16km in 1h33' en een gemiddelde hartslag van 135. Deze namiddag wat sport volgen op tv met onder andere de veldloop in Brussel en de cyclocross te Namen...vandaag Nijs mannekes, al toonde hij zich gisteren niet super. De training was weer super en de clubgeest is na vandaag weer versterkt, de Woestijnroutelopers aan de top!! Morgenvroeg een training van 10km en dan twee dagen rust want ik heb dan een periode van 6/7 trainen achter de rug Knipogen.

Commentaren

Als onze wensen voor volgend jaar zijnde een goede gezondheid en blessurevrij blijven mogen ingewilligd worden, zal het zeker een topjaar voor u worden Bjôrn en voor de woestijnroutelopers als ploeg zeker :-)

Gepost door: berre aerts | 23-12-12

Reageren op dit commentaar

Ik denk het ook Albert dat de ploeg goed zal scoren volgend seizoen! Laat ons alvast duimen voor onszelf ;) .

Gepost door: Björn | 25-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.