22-12-12

Goed hart

Vandaag, zaterdag 22 december 2012, stond er een kortere duurloop tegen een constant strak tempo op het programma. Liesbeth, Ann, Dominique, Robert, ikzelf en coach Albert tekende present. Het was grijs, vrij warm en we zouden net voor de voorspelde regen binnen zijn. 

autumn-trees-and-threatening-clouds-1301870073xyE.jpg

Voor de training van vandaag kozen we opnieuw, door de vele regen en modderpoelen, voor de TGV-route. Het tempo bleef heel de training constant en strak zoals het moest. Er werd veel gebabbeld en gelachen. Robert was zo fier als een gieter over zijn eerste tv-optreden en kreeg alvast buitenlandse telefoontjes om te acteren in films en seriesLachen. Ze zochten namelijk nog atletische rijpere mannen Tong uitsteken. Hij werd onderweg dan ook herkend door Jan en alleman...ze riepen: "Hey Marcel" Onbeslist??? Er werd nagepraat over de reportage die voor een groot deel een succes was met veel positieve reacties. Ik denk dat het doel geslaagd is en er voor een stuk een doorbraak zal komen...velen herkenden zichzelf erin en zullen er moed en steun uit putten. Verder kon ik mijn hart eens goed luchten want onze club is meer dan een loopclubje. De leden zijn allemaal goede vrienden geworden die ongeveer op dezelfde golflengte zitten...je kan dan ook goed met elkaar babbelen om het even wat en dat heeft een mens soms echt wel nodig. Dit is de sterkte van onze club: mensen met eenzelfde doel en een hechte band, mooi toch. Onderweg kwamen we Luc Pittevils tegen die toch wel serieus aan het trainen was...vorige week nog goed voor een overwinning bij de masters in een veldloop Lachen! Toen we terug aan de sporthal kwamen werden de hemelsluizen opengegooid en zij zullen voor morgenmiddag niet gesloten worden vrees ik Wenkbrauw ophalen.

handinhandwiththesun.jpg

De training was goed voor 13,3km in 1h15' en een gemiddelde hartslag van 139. Een training zoals het moet en vooral een training dat mijn hoofd heeft kunnen leegmaken Knipogen. Na de middag de cyclocross volgen in Essen waar het zwaar zal zijn...ik tip vandaag op Vantornhout. Morgen nog een zwaardere cross te Namen en daar zal Nijs dan wel weer heer en meester zijn...ook al ben ik Pauwelsfan. Morgenochtend staat er een lange duurloop van +/-15km op het programma tegen een trager tempo...doe alvast je zwempak maar aan Stoer!

Commentaren

Mooie tempoloop gedaan , perfect door Liesbeth , Dominique en Ann geleid en tot goed einde gebracht :-)

Gepost door: berre aerts | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.