11-12-12

Three more years

Vandaag, dinsdag 11 december 2012, is voor mezelf een heel speciale dag. Vandaag ben ik juist drie jaar samen met mijn vriendin en verjaart mijn grootmoeder/meter. Normaal gezien was er deze avond een duurloop gepland met de woestijnroutelopers, maar dan heb ik andere prioriteiten Knipogen. Daarom deed ik tegen de middag mijn duurloop van 13km waarvoor ik de toitoi-route koos.

DSCN6512.JPG

Exact drie jaar geleden sloegen de vonken over...twee weken eerder leerde ik haar kennen op een schoolfuif. Er was meteen een klik en veertien dagen later waren we dan een koppel. Als ik terugblik op deze drie jaar dan moet ik zeggen dat deze zeer tof waren en geslaagd. De romantiek is nog even groot evenals de verliefdheid. Ik denk dat ik mijn prinses op het witte paard heb gevonden Tong uitsteken. Als het van mij afhangt dan mogen er nog drie jaar bij en kan ik hopelijk zeggen dat er dan nog eens zoveel jaar bij mag Lachen. Om het op zijn Obama's te zeggen: "Three more years". Verder nog een hele dikke proficiat aan ons moe die vandaag 86 kaarsjes mag uitblazen!!!

1253Ons_moe_logo.jpg

Nu komen we bij het lopen Lachen. Vandaag dus een training op mijn eentje. Ik heb gekozen voor de toitoi-route omdat die er normaal goed bijligt. Zondag was deze nog heel modderig en glad door de plaatselijke ijsplekken, vandaag was ze zeer goed beloopbaar door de vorst die alles uithard. Het was voor mij zeer ontspannen lopen met veel oog voor de natuur. Het was dan wel koud, temperaturen rond het vriespunt, de zon was van de partij en dat maakt veel goed.

vrieskou-160983.jpg

De training ging vlotjes en was goed voor 13,2km in 1h15' en een algemene hartslag van 135. Vandaag nog wat tijd doorbrengen met mijn vriendin die voor het moment nog op stage is in het Heilig Hartziekenhuis te Tienen. Morgen staat de inspanningstest (60') en het verdict van sportdokter Boonen op het programma...

Commentaren

Allen gefeliciteerd!!

Gepost door: Marcel Aerts | 11-12-12

Reageren op dit commentaar

Geniet van deze bijzondere en stralende dag Björn en beleef deze ieder jaar weer opnieuw op deze manier, dat zou toch mooi zijn nietwaar?
Uw duurloop heb ik niets op aan te merken die was goed en tempo ook correct , zo zou het altijd moeten. heel goed :-)

Gepost door: berre aerts | 11-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.