18-11-12

Jonge hengst of ouw sjachose?

Vandaag, zondag 18 november 2012, stond er een duurloop gepland. Het weer was in herfststemming, grijs en regenachtig maar wel vrij zacht. Ik trok dus samen met enkele leden van de woestijnroutelopers op pad voor een duurloopje door de mooie bossen van Okselaar, Engsbergen en Averbode. 

Al van bij het begin lag het lachsaldo zeer hoog. Robert zwansde er op los en ook ik kon mezelf moeilijk bedwingen. Nu we in "winterrust" zitten mag er wat meer getatterd worden eh zodat het niet te snel gaat Lachen. Er werd ook teruggeblikt op de voorstelling voor de media van ons clubje gisteren. We kregen namelijk bezoek van een fotograferende jager die me lichtjes deed denken, door ??haar/zijn?? discipline, aan een fascistisch dictator uit de tweede wereldoorlog Stoer...wel op een ludieke manier natuurlijk. Voor de rest liep alles vlotjes en kwamen er van die leuke vettige stukken voor op onze route, dit zorgde voor mooi gekleurde beentjes Tong uitsteken. We zijn ook 6 lopers aan het bijeenscharrelen voor de aflossingmarathon in Kampenhout (15/12/2012), maar met al 4/6 lopers die bevestigd hebben komt dit allemaal wel goed. ik heb me ook alvast ingeschreven voor de eindejaarscorrida te Leuven eind december...2 wedstrijdjes om de winterconditie te testenKnipogen.

De training verliep dus rustig en goed zoals het hoort op een duurloop. Het was wel vrij vochtig en modderig maar zacht en zuurtstofrijke lucht à volenté. Het werd een duurloop voor mij dan toch, want moet nog een stukje naar de sporthal lopen en terug naar huis, van 14km in 1uur22'. Nu onder het deken met een goede tas koffie en genieten van de cross deze namiddag.

Commentaren

het was weer een leuke bedoening zo precies spijt dat ik er niet bij was

Gepost door: gerry | 20-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.